Week of September 26

26 Mon
27 Tue
28 Wed
29 Thu
30 Fri
1 Sat
2 Sun
All-day
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm
Now: 7:49 pm
5:30 am Kickboxing Jeff 60 min.
Kickboxing Jeff 60 min.
Sep 26 @ 5:30 am – 6:30 am
Kickboxing Jeff 60 min.
Sep 26 @ 5:30 am – 6:30 am
10:00 am Boxing Tasha 60 min.
Boxing Tasha 60 min.
Sep 26 @ 10:00 am – 11:00 am
Boxing Tasha 60 min.
Sep 26 @ 10:00 am – 11:00 am
12:00 pm Boxing Brian 60 min.
Boxing Brian 60 min.
Sep 26 @ 12:00 pm – 1:00 pm
Boxing Brian 60 min.
Sep 26 @ 12:00 pm – 1:00 pm
4:30 pm Boxing Ryan 60 min.
Boxing Ryan 60 min.
Sep 26 @ 4:30 pm – 5:30 pm
Boxing Ryan 60 min.
Sep 26 @ 4:30 pm – 5:30 pm
6:00 pm Boxing Brian 60 min.
Boxing Brian 60 min.
Sep 26 @ 6:00 pm – 7:00 pm
Boxing Brian 60 min.
Sep 26 @ 6:00 pm – 7:00 pm
7:15 pm Boxing Maria 60 min.
Boxing Maria 60 min.
Sep 26 @ 7:15 pm – 8:15 pm
Boxing Maria 60 min.
Sep 26 @ 7:15 pm – 8:15 pm
6:00 am Boxing John 60 min.
Boxing John 60 min.
Sep 27 @ 6:00 am – 7:00 am
Boxing John 60 min.
Sep 27 @ 6:00 am – 7:00 am
9:00 am Kickboxing Tasha 60 min.
Kickboxing Tasha 60 min.
Sep 27 @ 9:00 am – 10:00 am
Kickboxing Tasha 60 min.
Sep 27 @ 9:00 am – 10:00 am
12:00 pm Boxing Sommer 30 min.
Boxing Sommer 30 min.
Sep 27 @ 12:00 pm – 12:30 pm
Boxing Sommer 30 min.
Sep 27 @ 12:00 pm – 12:30 pm
4:00 pm Boxing Jerry 60 min.
Boxing Jerry 60 min.
Sep 27 @ 4:00 pm – 5:00 pm
Boxing Jerry 60 min.
Sep 27 @ 4:00 pm – 5:00 pm
5:30 pm Boxing Nicole 60 min.
Boxing Nicole 60 min.
Sep 27 @ 5:30 pm – 6:30 pm
Boxing Nicole 60 min.
Sep 27 @ 5:30 pm – 6:30 pm
6:45 pm Boxing Ryan 60 min.
Boxing Ryan 60 min.
Sep 27 @ 6:45 pm – 7:45 pm
Boxing Ryan 60 min.
Sep 27 @ 6:45 pm – 7:45 pm
8:00 pm Boxing Lynette 60 min.
Boxing Lynette 60 min.
Sep 27 @ 8:00 pm – 9:00 pm
Boxing Lynette 60 min.
Sep 27 @ 8:00 pm – 9:00 pm
5:30 am Boxing Tasha 60 min.
Boxing Tasha 60 min.
Sep 28 @ 5:30 am – 6:30 am
Boxing Tasha 60 min.
Sep 28 @ 5:30 am – 6:30 am
10:00 am Boxing Lorenzo 60 min.
Boxing Lorenzo 60 min.
Sep 28 @ 10:00 am – 11:00 am
Boxing Lorenzo 60 min.
Sep 28 @ 10:00 am – 11:00 am
12:00 pm Boxing John 60 min.
Boxing John 60 min.
Sep 28 @ 12:00 pm – 1:00 pm
Boxing John 60 min.
Sep 28 @ 12:00 pm – 1:00 pm
4:30 pm Boxing Sommer 60 min.
Boxing Sommer 60 min.
Sep 28 @ 4:30 pm – 5:30 pm
Boxing Sommer 60 min.
Sep 28 @ 4:30 pm – 5:30 pm
6:00 pm Boxing Ryan 60 min.
Boxing Ryan 60 min.
Sep 28 @ 6:00 pm – 7:00 pm
Boxing Ryan 60 min.
Sep 28 @ 6:00 pm – 7:00 pm
7:15 pm Kickboxing Maria 60 min.
Kickboxing Maria 60 min.
Sep 28 @ 7:15 pm – 8:15 pm
Kickboxing Maria 60 min.
Sep 28 @ 7:15 pm – 8:15 pm
6:00 am Boxing John 60 min.
Boxing John 60 min.
Sep 29 @ 6:00 am – 7:00 am
Boxing John 60 min.
Sep 29 @ 6:00 am – 7:00 am
9:00 am Boxing Lorenzo 60 min.
Boxing Lorenzo 60 min.
Sep 29 @ 9:00 am – 10:00 am
Boxing Lorenzo 60 min.
Sep 29 @ 9:00 am – 10:00 am
12:00 pm Boxing Sommer 30 min.
Boxing Sommer 30 min.
Sep 29 @ 12:00 pm – 12:30 pm
Boxing Sommer 30 min.
Sep 29 @ 12:00 pm – 12:30 pm
4:00 pm Kickboxing Jerry 60 min.
Kickboxing Jerry 60 min.
Sep 29 @ 4:00 pm – 5:00 pm
Kickboxing Jerry 60 min.
Sep 29 @ 4:00 pm – 5:00 pm
5:30 pm Boxing Brian 60 min.
Boxing Brian 60 min.
Sep 29 @ 5:30 pm – 6:30 pm
Boxing Brian 60 min.
Sep 29 @ 5:30 pm – 6:30 pm
6:45 pm Boxing Ryan 60 min.
Boxing Ryan 60 min.
Sep 29 @ 6:45 pm – 7:45 pm
Boxing Ryan 60 min.
Sep 29 @ 6:45 pm – 7:45 pm
8:00 pm Boxing Sommer 60 min.
Boxing Sommer 60 min.
Sep 29 @ 8:00 pm – Oct 6 @ 9:00 pm
Boxing Sommer 60 min.
Sep 29 @ 8:00 pm – Oct 6 @ 9:00 pm
12:00 am Boxing Sommer 60 min.
Boxing Sommer 60 min.
Sep 29 @ 8:00 pm – Oct 6 @ 9:00 pm
Boxing Sommer 60 min.
Sep 29 @ 8:00 pm – Oct 6 @ 9:00 pm
6:00 am Boxing John 60 min.
Boxing John 60 min.
Sep 30 @ 6:00 am – 7:00 am
Boxing John 60 min.
Sep 30 @ 6:00 am – 7:00 am
10:00 am Boxing Ryan 60 min.
Boxing Ryan 60 min.
Sep 30 @ 10:00 am – 11:00 am
Boxing Ryan 60 min.
Sep 30 @ 10:00 am – 11:00 am
12:00 pm Kickboxing Lindsay 60 min.
Kickboxing Lindsay 60 min.
Sep 30 @ 12:00 pm – 1:00 pm
Kickboxing Lindsay 60 min.
Sep 30 @ 12:00 pm – 1:00 pm
4:30 pm Boxing Brian 60 min.
Boxing Brian 60 min.
Sep 30 @ 4:30 pm – 5:30 pm
Boxing Brian 60 min.
Sep 30 @ 4:30 pm – 5:30 pm
6:00 pm Boxing Tasha 60 min.
Boxing Tasha 60 min.
Sep 30 @ 6:00 pm – 7:00 pm
Boxing Tasha 60 min.
Sep 30 @ 6:00 pm – 7:00 pm
12:00 am Boxing Sommer 60 min.
Boxing Sommer 60 min.
Sep 29 @ 8:00 pm – Oct 6 @ 9:00 pm
Boxing Sommer 60 min.
Sep 29 @ 8:00 pm – Oct 6 @ 9:00 pm
8:30 am Boxing Brian 75 min.
Boxing Brian 75 min.
Oct 1 @ 8:30 am – 9:45 am
Boxing Brian 75 min.
Oct 1 @ 8:30 am – 9:45 am
10:00 am Boxing Nicole 60 min.
Boxing Nicole 60 min.
Oct 1 @ 10:00 am – 11:00 am
Boxing Nicole 60 min.
Oct 1 @ 10:00 am – 11:00 am
11:15 am Boxing Jeff 30 min.
Boxing Jeff 30 min.
Oct 1 @ 11:15 am – 11:45 am
Boxing Jeff 30 min.
Oct 1 @ 11:15 am – 11:45 am
12:00 pm Boxing Evan 60 min.
Boxing Evan 60 min.
Oct 1 @ 12:00 pm – 1:00 pm
Boxing Evan 60 min.
Oct 1 @ 12:00 pm – 1:00 pm
12:00 am Boxing Sommer 60 min.
Boxing Sommer 60 min.
Sep 29 @ 8:00 pm – Oct 6 @ 9:00 pm
Boxing Sommer 60 min.
Sep 29 @ 8:00 pm – Oct 6 @ 9:00 pm
8:30 am Boxing Brian 60 min.
Boxing Brian 60 min.
Oct 2 @ 8:30 am – 9:30 am
Boxing Brian 60 min.
Oct 2 @ 8:30 am – 9:30 am
10:00 am Boxing Jerry 60 min.
Boxing Jerry 60 min.
Oct 2 @ 10:00 am – 11:00 am
Boxing Jerry 60 min.
Oct 2 @ 10:00 am – 11:00 am
11:30 am Boxing Jeff 60 min.
Boxing Jeff 60 min.
Oct 2 @ 11:30 am – 12:30 pm
Boxing Jeff 60 min.
Oct 2 @ 11:30 am – 12:30 pm


*Classes are listed by format (boxing or kickboxing) and duration (30 minutes, 60 minutes, 75 minutes).